Wednesday, July 29, 2009

Susah sangat. :'(

Serious, susah sangat untuk i lalui hari ni tanpa dia. I sepatutnya pergi picnic dengan kawan kawan i, tapi ada hal so tak dapat. Sorry korang. Plus, handphone kita tertinggal dekat rumah, tu yang tak angkat call Syaza & Uswah. Last last i bukan pergi tengok colleges pun, i terperap dekat rumah. Sekarang nak pergi colleges tu macam tak ada mood. Ingat nak pergi OU or Pyramid ke KL ke sorang sorang, tengok movie ke apa kan, tapi tapi tapi .... I tak ada mood la. I nak dia sangat sangat sekarang. Tak boleh ke? Susah sangat ke? I sedih la, kenapa i tak boleh stay je dekat life i dulu. :'( Hey gila, life must go on lah!

Sorry, i memang nak sangat move on. I nak sangat jadikan blog ni blog yang happy je tapi, i dah tak ada tempat lain nak bergantung. I tak nak lah selalu cari kawan kawan i, i nak berdikari. Sorang sorang. Tapi susah, susah sangat! I dont want to be alone. Sekarang i tengah teringat benda benda yang i selalu buat dengan you dulu. Kita pergi Curve, OU, Pavilion, De Mamak, Danau Kota, PD, Genting, etc. Bestnya, rindunya. Tapi i tau i shouldnt be missing all that. Tak patut, tak baik. I telah khianati kaum hawa yang lain. Haih. YOU, I MISS YOU SO MUCH.

Kenapa lah dulu you kena layan i baik baik, kenapa lah dulu you kena teman i pergi mana mana, kenapa lah dulu you selalu buat baik dengan i? You tahu i suka you, you know that, so why should you keep on giving me fake hopes? Harapan palsu. You kata you ... Dah la Sofia, move on. Lelaki kot, memang lah macam tu. :) Tapi memang lah ada jugak perempuan yang buat lelaki macam ni, so tak lah i nak cakap memang perangai macam ni sinonim dengan lelaki je, tapi kebanyakkannya pun yang kena macam i, perempuan. Kan? Setuju tak? :)

Dah la tu, rasa macam terpesong pulak tetiba. Tapi, i tak habis nak curhat lagi lah. Bestnya kalau i ada patung yang dengar apa i cakap, pastu dia peluk i untuk comfort i. Awh, comelnya. :') Tapi agak scary sebenarnya. Tapi i memang nak sangat ada orang yang boleh comfort i sekarang. Dengar apa i nak cakap, bagi responds yang baik so that i could use any of the responds as advices & cara untuk move on ke kan. Sepanjang i tulis entri kali ni, kepala, mulut, hati i memang tak lengang daripada terbayang muka dia, sebut nama dia. Where are you? Bukan ke i ni .... Eh dah la gila, move on already!

Okay la, i rasa i nak buat satu folder lah. Folder khas untuk dia. I akan letak all of my pictures with him dalam tu & all the songs yang once he put into my mp4, once dia suruh i download untuk dia, semua yang berkaitan dengan dia la. I nak move on. Nanti bila i dah ready, i boleh delete je folder tu then VOILLA, i move on. Walaupun i tahu nak delete delete ni sangat susah. Its okay, ill wait for the right time. Harap harap cepat lah masa tu datang. Okay la, i nak pergi buat sekarang. Sedihnya, air mata dah tak boleh keluar, sekarang menangis dalam hati je. :'( I hate you, i hate me for who i was when i was still in touch with you. KENAPA I BODOH SANGAT NI? Okay, kali ini i dedicate lagu 'IS THIS THE END BY ZEE AVI' pulak untuk you. Dah, roger & out. T_T

No comments:

Post a Comment