Friday, July 31, 2009

Thanks kawan kawan.

Sepanjang this whole one week, i keluar je kerja. Well tak jugak lah. Tapi agak lah sebenarnya. I tak boleh duduk rumah, nanti teringat dekat all the memories that ive created with him dulu. Walaupun i keluar pun i akan teringat dia sebab he always naik my car dulu, duduk sebelah i kan, then pernah bawak kereta i semua. Tapi at least i akan fill the emptiness in me by going out with the girls. & eventhough i still feel like still want to call him, tak move on dengan nak pergi KL la apa la, i akan selalu dapat kata kata dari kawan kawan i yang sentiasa marah i suruh move on & jangan cari dia. :') Terharu, betapa diorang nak i move on, sampai sanggup marah. Hahaha, i love you guys! Minggu ni je dapat keluar dengan korang ramai ramai. After this, balik lagi, we keluar ramai ramai lagi alright? Ada lagi yang missing pun sepanjang keluar ramai ramai ni. OH & ADA SOMETHING I NAK CAKAP NI, DENGAN CONFIRMNYA I MASUK SEGI USJ & WILL BE TAKING DIPLOMA IN ACCOUNTANCY, CLASS I START 17TH AUGUST NI. :) Oh, okay la. Dengan itu, i nak sajikan you guys with the pictures of me & my friends sepanjang minggu ni. Sayang korang!



P/S : I still miss you, though. Tadi karaoke dengan Nazrin & Nasha, i selalu teringat you. I nyanyi lagu Diana by Paul Anka. Macam apa yang i rasa jugak. Oh & tadi petang on the phone dengan PG, dia gelakkan i bila Nazrin cakap i dah move on dari you. Kelakar sangat ke? Nampak sangat ke i lemah, sayang you sangat & memang susah nak move on dari you? Ill prove you guys wrong, i tak kira! Tapi i nak berbangga kejap ni, I TAK PERNAH NANGIS OKAY UNTUK YOU FOR THIS WEEK! Air mata tak keluar, so that means ill move on sooner or later kan? Ahh, apa apa la! I NAK MOVE ON! I love you. T_T

No comments:

Post a Comment