Saturday, August 1, 2009

August it is.

Well, today i ... Eh chop, not today, kiranya semalam ( 31st July ) la, around 7 pm, i got a text from my best friend, ARLINA ARSHAD yang KMB pun kena tutup for 1 week due to H1N1. I was excited then terus called her & asked her where was she time tu. Dia cakap she was already on her way home & her mom invited me & Nazrin over to her house untuk makan makan. :) Langkah kanan la nampaknya. Hihihi :D So around 830 pm, me & Nazrin decided to head over to Arlinas house. Kitorang ingatkan tak nak makan sebab sumpah kenyang melampau padahal lunch McD je pukul 2 pm. T_T Tiba tiba, her brother & her dad tengah makan, kitorang pun makan je la sebab dah dipaksa. But kitorang makan sikit je la. Diet konon. HAHAHA :)

Lepas tu, kitorang pun move on ke bilik bawah, bilik Dedek kot. Kitorang catch up with each other, bercerita semua. Sampai la suatu saat, on the phone dengan PG. Nak jumpa PG this sunday, harap harap jadi. Lepak lepak macam dulu lagi, sumpah i miss the old times with you guys. :') Tapi yang penting nak jumpa PG je, lebih lebih la kau ni Sepiah. Well, lepas tu ada la incidents yang tak boleh dicerita dekat sini, i bila dengar he said that, terus i berubah. Eventhough i know i shouldve expected it. He di sini is not referred to PG tapi orang lain okay.

Hmm, then lama lama lepas dah letak phone dengan PG, after few moments, i cried. I rasa relieved sangat, sebab dah seminggu i tahan nangis, then dapat nangis at last. Lepas tu pulak i nangis bila i ada dengan my two best friends, lagi lah rasa bersyukur. SUMPAH KITA SAYANG KORANG, ARLINA & NAZRIN. Oh, i nak berbangga jugak! Ive deleted the pictures of me & him dekat my phone. Ye la, tau la dekat laptop ada lagi, but still, handphone dah tak ada. One step at a time la kan, i know ill be able to move on tak lama lagi. Tunggu je Sofia, tunggu je. :)

Lepas tu pulak, Arlina called him. Dia dengan you know who la kan. Lepas tu dia cakap dia ada cerita untuk Arlina. Tak boleh move on la i, apa cerita dia nak cerita tu eh? Yang penting suara dia lain. Wahh, how i miss his voice. Sangat sangat, sumpah rindu tak tipu! Okay dah, diam je. Arlina, awak jangan lupa jumpa dia! KITA NAK TAU CERITA APA! HAHAHA :p Tengok tengok cerita yang dia cakap dia sakit. T_T Okay diam je lagi. Lepas tu pulak, as promised, i pun called jugak Arlina's man. Borak borak lama jugak, not bad. :| Kiranya i, Nazrin & Arlina memang betul betul kena move on ke? Jawab, jawabbbbbbbbb!

P/S : Lama dah tak bercerita pasal my everyday life. Asyik emosi je. So this is it, bulan baru, hidup baru. Amin. :')

No comments:

Post a Comment