Thursday, August 13, 2009

Austin Chase.

13th August 2009 - Ive planned to go out with my bestfriend, Nazrin Abdul Wahid. Kitorang plan nak pergi KL. So after fetched her dekat Jalan Kelang Lama, we go straight to KL. Dengan perut yang lapar, kitorang dah start berhu-ha di dalam kereta dengan mata & fikiran yang meliar nak fikir pergi makan dekat mana. Dah sampai dekat dekat Kampung Baru tu, ingatkan nak makan nasik, tapi macam tiba tiba ternampak KFC but then its on the other side of the road. Tiba tiba terlintas nak makan Wendy's sebab dekat belakang Pavilion tu kan ada Wendy's kan? So i parked my car dekat Pavilion then kitorang keluar, jalan pergi Wendy's.

I ordered meal number 2 & Nazrin ordered meal number 6. Dah makan makan, comot gila, kenyang nak mampus *patut amik gambar time makan tu -.-*, around 130pm kitorang beredar ke Sungei Wang. Jalan jalan, kuruskan badan sekejap *HAHAHA harapan la beb!*, Nazrin pergi FOS cari baju, i tried dresses dekat sana. Lepas Nazrin dah beli baju dekat FOS tu, *oh, ada sorang abang FOS ni handsomeeeeeee & dia nampak i buat stupid dance lepas tu dia sengih lepas tu nak balik dia sengih dekat i then i senyum then i buat buat tak tau pape T_T* kitorang pun pergi LOT 10. I nak masuk sana sebab i rasa nak aircond je. PANAS LA, i kan duduk London dulu, bila dah dekat Malaysia ni rasa macam tak biasa la panas panas. *WTF Sofia, kau dulu Lendu je, bukan London*


Around 10 minutes dekat LOT 10, we moved our asses to Pavilion pula. I rasa nak terkuncil, lepas tu pergi la toilet. First toilet pergi, rosak. Then kitorang pergi toilet floor bawah. Pun sama, tapi yang jenis mencangkung tu okay, so i pun buang air kecil. -.- Lepas tu rasa dahaga, kitorang berganjak ke food court. Tengah jalan jalan tu, nampak Austin Chase punya kiosk. Time tu i dengan Nazrin tengah gelak gelak, tiba tiba abang dekat situ cam tanya Nazrin asal gelak, Nazrin cakap la i kirim salam. I tak dengar, dah lepas tu baru i tanya Nazrin abang tu tanya apa, lepas tu dia cerita la. *Ada sorang abang tu comel jugak. ANGKAT KENING* I beli peach tea, Nazrin iced lemon tea. Kitorang juga beli XXL chicken crispy. Dekat .... Oh whats the name of the kiosk again? Lupa la. Ni kiosk yang kitorang pergi first dengan Saufi & PG. :) Sambil sambil tu, kitorang imbau balik la kisah kisah dulu. *Cara cam lama dah kan? Padehal time time before semua start study, before semua move on :D*

After a while, we decided to go home. Butttttt, before that, kitorang stopped at Austin Chase dulu. I nak beli coffee, teringin & i sangat la dahaga. *I PERIOD, YAY YAY! Tak pernah rasa happy macam ni bila period. Asal happy? I dah dekat 3 bulan tak period, mesti la paranoid. -.-* Oh, sambil tunggu air siap, Caramel Frappe, kitorang pun berborak dengan abang abang Austin Chase. Tapi malangnya, i berharap abang comel tu cakap banyak. Ni abang lain. Tapi hes not that bad. HAHAHAHA T_T Dah dah, lepas tu i pun balik la. Sebelum balik, i cari Shell dulu, nak isi minyak. Takut kereta mati & sementara ada orang lain nak tolong isikan, baik kita manfaatkan dia. Hehehe, sorry Nazrin baby. Cehh.

Sepanjang perjalanan nak hantar Nazrin balik, kitorang imbau balik, try nak ingat balik all the sweet times dulu dulu. Time keluar dengan Saufi, PG, Ajim, Shafiq, i, Arlina, Nazrin. Rindu wooookkkkk! :'( Bestnya kalau dapat ulang balik kan? Tapi takpe, insyaAllah i dah move on. I cuma rindu je la, jangan la marah! *Okay, tak ada siapa cakap pape pun la gila* Oh & sepanjang perjalanan balik, i dengar lagu Flop Poppy, lagu CD tak move on yang Arlina & Nazrin panggil. Rindu makin bertambah dekat diorang. Sedihnyaaaa. Kan? :') I MISS YOU GUYS, so much.

Nota : Lupa nak cakap, i taruk sticker dekat handphone i. -.- Okay, tak perlu bagitau pun sebenarnya kan? Dah diam je, tengok je la apa yang i taruk, gambar bawah ni haa. Okay dah, bye!

No comments:

Post a Comment