Saturday, August 22, 2009

Falling For You - Colbie Caillat.

I have found myself another guy.

That is what i want to say, badly! Tapi bila i rasa i ready nak cakap tu, i sedar, im not into that person so much. Or its the other way around? I know i know, we arent official yet. & ive told you, i dah tak senang nak percaya orang sebab dah terlampau banyak i lalui. I penat, i sakit. Tapi you jawab, "You ingat ramai orang nak i? I sama je dengan you. I tau youre the one for me." Agak agak la, mulut manis kan? Baru kenal. I want to get to know you first. Tapi belum sampai seminggu, i dah boleh bayangkan macam mana if kita betul dah couple. Dah la you jauh yang stock jauh gila. I akan selalu ditinggalkan ke? You takkan amik tahu pasal i? For the first few days ye la, call setiap minit setiap saat, text dari pagi sampai malam. Tapi ni baru je berapa hari, you dah buat perangai.

I told you i wanted to work memandangkan jadual i tak packed langsung! Tapi you cakap, "Tak payah la, duduk je rumah. Rest. Nanti you takde time untuk i, you asyik busy." Sekarang i terfikir, i kerja lagi bagus. Time you cari i sekarang, 2 3 message, lepas tu hilang. Then, malam pukul 1230 - 1 baru cari balik. Pergi mana tak cakap, buat apa tak cakap. Tapi text cakap, "JAP". Agak agak la. Jap tu kadang kadang sampai berjam jam, dari petang sampai malam. Bagitahu la nak pergi mana sayang. Tak la i tercari cari. Lepas tu kalau i bangkitkan isu ni, you emosi, you sedih.

Tapi siapa mulakan? Who started this? Takpe la, ill just go with the flow. Ill be monitoring this relationship. I pun bukan ada apa apa dengan you lagi. :)

No comments:

Post a Comment