Monday, August 31, 2009

Fire - Kasabian.

See, youve influenced me to fall in love with your favourites. I am now on my way untuk khatam dengar to all your favourites & make them my favourites too. Weird oo, now i listen to The Cure, Oasis, Kasabian & yang paling weird i dengar Bjork. Their songs conquer my music library already. -.- It has been a while, dont tell me itll takes 6 months too this time? Im not that strong, my dear. I miss you, have fun in Jakarta & dont forget to eat Batagor for me. Oh shitto, i miss Indonesia so much! Mama, jom Indonesia lagi? & lets go to the places we have never been pulak.



Ye, saya rindu Jakarta & Bandung. So what gitu deh? Sekian. *ayat cover nak tutup kerinduan terhadap seorang kaum Adam. At least give credits to me lah, saya sekurang kurangnya mencuba. T_T*

Dah la, diam je semua. Yang penting i rindu Nik Syafiq, Saiful, Iylia, Azie sangat sangat. & i rindu Arin, cousin i tu. & i rindu my only grandmother, Mok too. Bila nak raya? Alamak, raya ni kena balik Johor after so long. Sangat tak suka okay! :'( Nak raya dekat Terengganu please? Tak pun Subang je. No need to travel. Ceh. Apa apa pun, i love you ayam goreng spicy McD. *ok ni betul tiba tiba*



Oh terlupaaaaaaaaaa!

Happy 52nd, Malaysia. I love you & your inti inti di dalamnya.
*maknanya orang orang, apa semua sekali dekat Malaysia la. -.-*

No comments:

Post a Comment