Tuesday, August 4, 2009

Goodbye almost lover, goodbye blog dearest, goodbye everybody.

I menyesal kenal you, i menyesal sayang you, i menyesal rindu you, i menyesal suka you, i menyesal rapat dengan you, i menyesal tolong you, i menyesal bawak you pegi jalan jalan, i menyesal kenal kawan kawan you, i menyesal pergi rumah you, i menyesal la i pernah nak you! I MENYESAL DENGAN APA APA SEMUA YANG BERKAITAN DENGAN YOU!

Oh yea, Arlina pernah tanya, i betul betul dah cakap i dengan you ke dengan lelaki ni, TAK LA ARLINA! Like you dont know je kan kita bahasakan diri kita apa dengan dia. Hmm, so memandangkan i dah penat berlakon, i nak terus terang je tulis nama dia dekat sini. :)

Saufi, Sofia betul betul menyesal kenal Saufi. Sofia tak sangka sebenarnya Saufi pun tak kurang sama dengan orang lain. Shafiq pernah buat macam ni dekat Arlina, Saufi cakap Saufi kesian dekat Arlina kan? Saufi pernah cakap Saufi tak kan buat macam tu kalau Saufi tak suka pun, tapi sekarang? Tak ke apa yang Saufi tengah buat ni, sama je macam apa yang Shafiq pernah buat dekat Arlina? Ya, Sofia tau Saufi dah bahagia dengan F, tapi tolong lah! Kita kawan, Saufi cakap sendiri Saufi nak kawan sampai bila bila. Ternyata semua tu tipu la kan? Hutang, janji, tolong tunaikan. Kalau tak nak tunaikan, tak yah buat, senang cerita. & tolong lah, Sofia betul betul menyesal kenal Saufi. Betul betul menyesal. & Sofia benci Saufi! YES, IM HERE CONFESSING - I HATE YOU SO MUCH! Jangan main mainkan perasaan orang perempuan boleh? Sofia manusia, Sofia ada perasaan, ada maruah. Sofia bukan patung, Sofia bukan pampers yang boleh dianggap macam dah guna pastu buang, dah hidup senang sikit, hilang. Senang kan untuk Saufi keluar & masuk dalam hidup Sofia? Senang untuk hilang, datang balik mintak maaf, pastu hilang lagi. Senang untuk gunakan Sofia kan, Saufi? Senang gunakan Sofia untuk lepaskan perasaan, nafsu. Kan? Ternyata Sofia betul. Arlina pernah marah Sofia kalau Sofia emo dengan Saufi dulu, ternyata dia tak perlu marah pun. Sekarang Sofia rasa Sofia memang patut emo dengan Saufi dari dulu so that benda ni tak kan jadi macam ni kan? So that the feelings wont grow. Sumpah, Sofia betul betul tak sangka ending kita macam ni. We were happy, i mean, 7 of us - Saufi, Sofia, Arlina, Shafiq, Nazrin, Hazim, PG. Tapi sekarang? Ish. I hate you, i hate you! Sofia tak faham la, kenapa entah Sofia susah sangat nak lupakan Saufi. Mungkin sebab banyak sangat Saufi buat baik kan? Padehal entah entah dulu Saufi layan pun sebab terpaksa. Dah la, jangan kesian dekat Sofia dah. Tapi Sofia betul betul nak tahu, kenapa Saufi layan Sofia macam dulu? You know my feelings towards you, then dah akhir akhir tu, kenapa Saufi macam tu dengan Sofia? Whereas masa tu Saufi dah berbaik dengan F, tapi kenapa perlu still bagi harapan harapan tu? Haih, Saufi Saufi, Sofia betul betul menyampah dengan Saufi sekarang. Dah la. Pergi la bahagia bahagia okay? Pergi jauh jauh, jangan cari Sofia lagi sebab Sofia dah betul betul janji dekat diri sendiri yang Sofia tak kan cakap pasal Saufi & cari Saufi lagi. Cuma nak diingatkan dekat sini, jangan sesekali ingat Sofia akan hilang macam tu je daripada hidup Saufi. Ill be back, untuk redeem balik apa yang patut di redeem. Untuk seketika ini, Sofia akan biarkan Saufi hidup tenteram. I wont be bothering you anymore. Jangan salahkan Sofia kalau Sofia betul betul dah menyumpah. Tapi setakat ni belum lagi. Sofia still waras. So till then, semoga bahagia. Betulkan hidup sendiri yea? Awak tu ada tanggungjawab. Untuk si F pula, jaga Saufi elok elok ye? Semoga jodoh berpanjangan.


Sebelum terlupa, i nak matikan blog ni dulu lah. Oh, tak nak matikan, nak komakan dulu. I nak try move on. I nak try cari balik ketenangan, hidup i yang dulu. I nak jadi Sofia yang dulu, i penat lah. I penat emo, sedih. I nak jadi happy. OH, patut tak i start smoking? Amik dadah ke? Ok part dadah tu melampau. Tak pe la, i should mingle around kan? Start cari kawan kawan baru, life baru. Okay la, nak pegi start ni. Till i see you guys again soon. Untul bloggers, i still akan baca blog korang, best! :) Till then, i tinggalkan korang dengan memori memori di dalam ingatan. Baca la posts lama i if rindu. & thanks friends, for always there for me. Sorry menyusahkan korang jugak, mesti penat dengar cerita bosan i ni hari hari kan? Takpe, start today dah tak ada dah. Ill miss blogging. Bye korang. I nak pergi bunuh diri dulu. Kirim salam sanak saudara. :')

Yang benar,
Anak Encik Mohsen Hasbollah,
Tuesday, 4th August 2008 - 1758 hours.

2 comments:

  1. TOLONG LUPAKAN DIA -.-
    awk akan sentiasa ada kita lepas ni!
    GO ACCOUNT! HAHAHAHHAHA.

    ReplyDelete
  2. kte x blh wakkkkk, hri2 kte msti rindu dia sgt. :( yes yes, lps ni jom kte berganding bahu wakk. haha.

    ReplyDelete