Sunday, August 2, 2009

I shall bring back the old Sofia again.

Yes, i cried, AGAIN. Dont think its that easy for me to move on. It just hit me, dia pernah cakap dia bukan jenis orang yang lupa orang & he wont do the thing yang once i kena daripada best guy friend i sendiri tapi tengok sekarang! You are just the same, tak ada apa yang lain pun. Hmm, sorry lah korang if korang dah bosan baca cerita sedih i, tapi i sumpah dah tak boleh fikir. I memang langsung jadi orang yang lain sekarang.

Sya pun cakap kan hari tu dia nak i yang happy dulu, Arlina pun cakap tadi. Arlina sampai cakap she hates this particular person sebab dia buat i jadi macam ni, he took the old me away, he makes me cry, he makes me sad every single day. Tapi Arlina, tolong lah jangan benci dia. He once pernah jadi macam abang awak, bagi awak nasihat, he once pernah buat kita happy jugak. & he used to be orang yang kita akan cari if apa apa pun. I love him still, even if we arent like how we used to be, dia still kawan kita yang kita akan always ingat. :') *Am i that baik to still nak menangkan dia? Sorry, but i memang treasure dia gila. Hmm*

I miss you, seriously. & i rindu semua benda i buat dengan you, semua benda yang kita ramai ramai pernah buat. Sekarang mana ada dah, seriously, why semua benda ni jadi sekarang? Why semua pun berubah? I hate things! Hmm. Oh i have a confession to make. Seriously i menyesal apa yang i pernah buat dengan you, apa apa yang berkaitan dengan you la. Tapi, one thing yang i never regret, i never regret knowing you. You once made me happy & thank you so much for that.

So its time, yes Sofia, it is time for you to make your best friends happy by bringing back the old you. Im sure orang orang rindu Sofia yang dulu. Kan? Sorry Arlina, ill try my best untuk jadi happy balik. Okay? I love you biatch, thanks for listening. & Nazrin too. OH NAZRIN, kita harap awak dapat settle things cepat cepat okay. Sayang awak! Thanks arlina too, sebab bagi kita baca post awak yang tu. Well, itll help me to move on faster if i could kill him now. :) & i guess, i kena lupakan je niat i yang nak mintak explanations from you & niat i untuk nak ada slow talk dengan you? Hmm, i pasrah, i redha. I NEED MY TWO BESTFRIEND NOW! :'(


KITA NAK JUMPA KORANG DUA NOWWWWWWWWWWWWWWW, please?

No comments:

Post a Comment