Tuesday, August 18, 2009

Makbul memberi memori terhebat untuk 2 tahun straight.

Hello loves! :D

Oh, anyways, ive registered my subjects for this semester, this morning dengan Uswah. Guess what? For part 1 *maksudnya, now until sebelum raya*, we all only have 2 classes per week. Monday morning & Thursday evening. Okay, sekarang boleh bayangkan apa i rasa? Best memang la best, tapi bosan juga woookkk! Macam mana nak move on? Nak kerja, Abey Kedah dok kasi. -.- Gedik punya Abey Kedah. Cehh. *Alamak, lupa, dia tak kasi panggil Abang Kedah. Orang KL katanya. -.- ALAAAAAAAAA, study kat UiTM Kedah, duduk pun Kedah, Abang Kedah je k? :D*


Oh yea, i have a story to tell wookkkk! Last night, S called. He called me around 11pm or so lah. He used the public phone yang dekat depan McD Taipan tu. Dia ajak lepak, then after msn-ing with Uswah and Zul, diorang pun cakap la, pegi je jumpa S tu. Show him youve moved on. *dalam hati, i dengan Allah je tau woookk! -.-* S suruh i turun USJ, i tak nak & i paksa dia amik i dekat rumah. Terima kasih kerana mengambil i di rumah ye? :) Oh, he picked me up at 1230am & we went to Makbul to have a chit chat. I rasa dia rindu i la, lepas jumpa dekat World Stage after nearly a month, terus rindu membuak buak ye? HAHAHA, ok tak, Sofia main main je S. :| Around 130 - 145am macam tu dia hantar i balik. On the way home, kitorang bercakap cakap la. & dah dekat nak sampai rumah i, dia macam cakap, gambar i dengan Arlina ke apa semua ada lagi dengan dia, dia nak i dengan dia kawan sampai bila bila. At that time, i was going to break into tears. Tapi i lawan, eventhough its hard, i know i have to. & finally, he said sorry for everything & dia mengaku dia salah. Dah lah, itu pun dah cukup memadai for me. & he explained why he acted like, sekejap ada sekejap tak ada. Maybe betul cakap Uswah, maybe its hard too to be in his place. I tak boleh salahkan dia 100%. Tapi jangan ingat apa S buat tu betul. Haih. Tak apa, insyaAllah Sofia boleh maafkan S. & im sorry too for everything. Kalau baca blog Sofia, terasa ke apa, im sorry. S pun faham kan? :) Goodluck in life k? & dont forget, 7 of us have a break fast date together. Lepak macam dulu dulu. Okay? Have fun in Jakarta. *see, kali ni tak silap, Jakarta, bukan Bandung. Hehehe* Dont forget to buy me souvenirs. -.-

Okay, kali ni i dah okay. Maybe i rindu dia, nak hug dia ke apa, but ive moved on. Hoping untuk selamanya lah. Nanti free free, S call la Sofia, kita lepak lepak. :) OH Abey Kedah, tolong jangan manja sangat? Gedik. -.- Jom, datang berbuka puasa dengan i dekat sini? *kening kening* Okay lah, enough for todays update. By the way, KPTM Bangi mengingatkan i dekat UiTM Melaka. Shit, i miss UiTM. Okay diam la Sofia. Sya, semoga berjaya survive di KPTM nanti. :p

Roger & Out.

P/S : Title tu hanya untuk i sahaja tahu maksudnya.

2 comments:

  1. shit sumpah takutttt :(:( tpi tkpe. man hunt ah pe lagi. banyak gk pe laki yang 'ahakzzzs' haha. sry bby! i only love you. tpi hope so ok la. tmpt tu ok. mmg environment u n blaja gile babi. thank youuuu awakk tq uswahh :)

    ReplyDelete
  2. dont takut takut k baby? ull survive! hahaha. eh, tlg manhunt kan utk kte k? thank u fav neighbourrrr! :D hahaha.

    ReplyDelete