Friday, August 28, 2009

Thinking Of You - Katy Perry.

Hello. Im glad finally, ive let it all out. It wasnt easy, but at least i tak simpan dalam lama sangat. I hope hes doing okay. It was a really panas punya talk. I even menitiskan air mata jugak. I dont know whats with me, but hes too good to be true dah. He understands me, he cares for me. I tak tahu apa lagi yang i nak. He said "I tak tahu apa you nak, you macam tak ada pendirian you tahu tak?" Man, that hurts, a lot. Tapi i tahu apa yang i nak. I need to be alone. I cant be with you, itu sahaja. Its not about you, ni semua sebab i. Im sorry, tapi at least i tak biarkan you tertunggu tunggu berbulan bulan. I tahu macam mana sakitnya nak terima semua ni, i pernah lalui. Sampai sekarang pun i tak move on. Tapi just remember, theres someone out there for you. Better than me, who knows. Allah dah tentukan semuanya. Kalau betul jodoh i dengan you, i lari jauh mana pun, ill still be with you. Thanks for the "Ill always wait for you, forever" Tapi, dont keep your hopes too high. Whatever it is, i appreciate the love, everything. :')

I did that because i dont want you to feel what i feel now. I dont want to keep on layan-ing you, where as i tahu we are impossible. I tak nak jadi macam S, tak nak buat apa yang dia dah buat dekat i. I tahu i wont feel anything towards you. Everytime i on the phone dengan you, kepala i melayang. Everytime i buat apa apa, i bukan ingat you, tapi ingat dia. I tak nak rasa macam ni sampai bila bila. I tak nak makin sakitkan hati you. Sumpah, semua ni tak ada kene mengena dengan you, A. Semua ni pasal i, i am the one to be blamed. Im so sorry. Dont worry, i dengan dia memang takkan jadi apa apa dah. Hes living a great life already now. & im happy for him, dont get me wrong. Tapi perasaan i dekat dia, will never fade away. & i dah cuba, selitkan you jugak dalam hati i. Tapi it seemed so hard. Im sorry.

Percaya sahaja kepada jodoh. If not with me, you will be with somebody one day. Somebody yang lagi hebat dari i. Somebody yang you lagi sanggup buat apa sahaja untuk dia. Prove to me, youre better than this. Youre strong, youre a man. You said yourself, "Gentle la, benda ni selalu jadi. Kalau lelaki tak boleh nak terima benda semua ni, gila ah. I lelaki kot, i okay je". Yes, i tahu you boleh happy kan diri you. Even without me, you boleh hidup. Cukup lah rasa perit i rasa selama ni. Jangan tambahkan lagi rasa bersalah dekat i. Youre a great guy, youll find a great girl one day. Okay A? Ill pray for you & i do want us to be friends. Im sorry, again.

No comments:

Post a Comment