Saturday, August 8, 2009

When will i see your face again?

Lagi i try nak lupakan you, lagi datang memori memori indah tu. Lagi i try nak benci you, lagi i rasa rindu yang membuak buak. I dah semakin pulih, i berani janji memang i dah semakin pulih & semakin berupaya untuk lupakan you. Tapi tiba tiba, i rasa kehilangan sangat. I rasa rindu sangat. I betul betul kalau boleh, nak sangat jumpa you sekarang. Peluk you kuat kuat. I bukan lah tak reti bahasa yang you dah happy sekarang, tapi i mintak dengan you, tunaikan janji janji you je. Jangan hilang macam tu sangat kot. Tapi takpe la, ive learnt to let go. Psst, you nak tau tak? Setiap kali i terbayang you, hati i mesti berdebar gila. Why? Why? I miss you, S, i really do. :'(

No comments:

Post a Comment