Wednesday, September 30, 2009

Menyampah betul.

Stupid Sofia, Stupid Sofia.
 CLASS 830, BANGUN LA LAIN KALIIIIIIIIIIII.

Yes, saya ponteng. Atas sebab apa?

1. Mata bengkak
2. Bangun, tapi pukul 8 tapi ingatkan pukul 6
3. Tidur balik, terus kiok sampai pukul 11

Bodoh, berubah la gila!

Mood swing.

Tears are running down. Now, what can i say is :-

I miss you, b. So much. & i really want to hug you, badly! Now, dont you feel the same way too? :'(

All i want for Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday is you, baby!

People always tell, we look cute together. We made a great couple. Im lucky to have you as my boyfriend, again. My family knew about us, my friends too. They are okay with us & im happy that theyre happy for me. But sometimes, im not sure if im being a great girlfriend to you. Because, i suck, big time, in relationships. I dont know how can you deal with me, how passionate can you be, when it comes to me.We are actually two different people who actually got stuck in a relationship. I know i love you but sometimes, im not sure if we can last longer if i keep on day-dreaming about us in a different way & you want us to be in a different situation. Im tired of arguing and i know i started all of them but i cant help it. I wish i could make you understand my feelings & i can understand yours too. & i know in our situation, i should have been the one whom understand you more. Ill try & change & i hope you do the same. If we dont change, im sure, we will go nowhere & we both will get bored of each other. I hope thats not going to happen. We are still at the early stage, 2 weeks is too early for all this. Or maybe we got carried away because we have been in each others life before & that makes both of us like this. I dont know, i need a shoulder. If only ..... If only.


But deep inside & i really mean these :-

I WANT YOU, to always be by my side and be there for me through thick & thin
I NEED YOU, to always be there for me whenever im looking for someone
I MISS YOU, even it has only been 1 second for not being there with you
I LOVE YOU, with all my heart and always have always will baby


  
Now, what im missing is only you. Ive let it all out & what i really want now is to be with you. 

Tuesday, September 29, 2009

Fake me, fake you.

I teringin, nak jadi rebellious. I teringin, nak jadi budak jahat. I teringin, nak jadi orang yang dapat express all the thoughts & all that without hesitation. I teringin, nak peluk boyfriend i, spend quality time with him without arguing for just a second. Tapi semua tu i tak dapat buat? Sebab? Zaman dah berubah, dunia dah maju tapi Sofia, tak pernah berubah, tak pernah berani, tak pernah tunjukkan dirinya yang sebenar. 


YES, I AM FAKE, I AM NOT THE SOFIA YOUVE KNOWN. :)

Monday, September 28, 2009

Apa yang terbuku jauh di sudut hati.

Aku tak mahu ingat,
Aku tak mahu fikir,
Aku tahu aku sudah bahagia,
Aku tahu aku sayang Alie.


Tapi setiap kali aku cuba,
Setiap kali itulah aku akan tetap mengimbau,
Mengimbau kenangan yang pernah menjadi harapan dan impian,
Tapi kini musnah menjadi debu debuan.


Tidak bukan kerana aku masih berharap,
Bukan juga kerana aku masih mahu,
Tetapi aku rindu akan kehadiran seorang teman,
Teman yang suatu ketika dahulu pernah menjadi tempat aku bergantung.


Segala janji harapan mimpi dan impian telah terkubur,
Terkubur jauh di sudut memori lama,
Tetapi akan tetap di simpan di kotak fikiran,
Yang takkan pernah aku buang.


Tidak aku harus sedar kini aku sudah mempunyai pengarang jantung hati,
Yang telah membuat aku bahagia dan menjaga aku dengan baik,
Yang akan terus menyayangi aku untuk aku,
Dan akan aku terus menyayanginya sepertimana aku pernah menyayanginya dulu.


Aku sayang Alie,
Aku akan selalu merindui Alie,
Aku cinta Alie,
Dan aku mahu Alie bersamaku selamanya.



Baby, i love you & i will always be loving you. No matter how often we argue with each other, i know that what makes our bond stronger. Our past will remain as past & i know we want to try to make this time work out. Lets start making out & make love loving each other more & more & lets appreciate each other more. Thanks for everything baby, i love you no matter what. :') <3

Saturday, September 26, 2009

Used to be mine, mine now - again & will always be mine. :)


Baby, i miss you & i love you!

I nak hug you tightly.
I nak kiss you dengan penuh kasih sayang.
I nak cakap I LOVE YOU dengan penuh perasaan.
I nak habiskan satu hari dengan you.
I nak lepak je dengan you doing nothing.
I sayang you baby, sangat sangat!
:')


I tak lepaskan rindu lagi, tapi takpe. You penat, i faham. Esok jumpa lagi b. I miss you already. :'(

Familia.

I nak curhat, pasal Abah i. Tapi i tak nak sebab i tak nak aibkan ayah sendiri. Tapi i tak suka perangai dia sekarang, asyik buat perangai je. Hmm. I want my family to be like how other's are. I envy those people who have family yang sangat loving, caring, sporting, cool, etc. Korang tak tau kan family i macam mana? Korang mesti rasa hidup i ni penuh dengan kegembiraan, kesenangan. Tak jugak la. Tapi at least, i thank God for giving me a family. At least i still have my mom & dad. I have my beautiful sisters that i know will always going to be there always. & im thankful because Allah tak amik lagi nyawa my one & only grandparent yang still hidup, Mok. I love you guys, xoxo.

Friday, September 25, 2009

Phew, at last im home!

Im back! Im at home now, Putra Heights kesayangan. :) Ill be picking up the boyfriend tomorrow afternoon at Pudu and will straight away go to open houses & dating lah, apa lagi lepas tu. Cehh. Im dying to meet my friends, rinduuuuuu gila babi. OH & Raya was just okay. Very tiring & tidur memang best. Tapi Terengganu panas sangat, why aa? Ceh diri sendiri banyak dosa sebenarnya. HAHAHA :D Duit raya? Was great. Tak melepasi target tapi still around that figures. Hmm, what else? Tidur memang tak pernah cukup. & tak visit semua saudara mara pun, dont have that much time. I guess, this is it, for now. Raya pictures? Tunggu lah, malas nak upload. Hehehehe. Happy holidays everybody! *dah nak habis cuti baru nak wish. -.-* Have a great weekend. XOXO.

Tuesday, September 22, 2009

No raya mood lah.

Hello, just got back from JB around 2 hours ago. Will be off to Terengganu tomorrow morning, i guess. What a Raya celebration i had. Very tiring. I dont know why or what, but it seems that this Raya hasnt been my best friend at all. I dont feel the Raya mood, at all. Maybe because it has been quite a number of years kitorang tak balik JB? Ahh, whatever. Asalkan duit Raya banyak. -____-' Tapi tak sebanyak beraya kat Terengganu. I miss Terengganu. Apa apa pun, tak ada mood nak beraya lagi. So i guess, see you on Friday. Jumaat i balik Subang. Lama kan? Kalau tak dapat duit Raya RM1000 jugak tahun ni tak tahu la nak cakap apa. Lol. SELAMAT HARI RAYA AGAIN GUYS! :) *gambar akan di upload once saya rajin. :)*


P/S : I miss my baby so much. :'(

Friday, September 18, 2009

Raya is in less than 48 hours!

Alie dah pergi, meninggalkan i, tanpa pelukan & ciuman. *yeuwwww!* HAHAH. Hes already on his way back to CH now. I miss him already, eventhough it has only been 1 1/2 hour. :) Well, ive spent my time with him enough already, so i guess ill be seeing you next week on Sunday? Saturday? I dont know. See you soon, sayang.

OH oh, hmm. Mesti ramai dah balik kampung kan? Ramai jugak yang beraya dekat sini je. As for me, ill be going back to JB tomorrow and will be going back to Terengganu on the second or third day of Raya. Cant wait to go back to Terengganu. I miss Mok *my grandmother*. :) Hoping that ill get lots of cash this Raya. Lol.

I miss my friends. We shall see each other kan, this Raya. I hope so lah. Miss you guys. Syaza, Dee, semua. Sya, where have you been? I miss you so much lah jiran! :( Hmm, what else? Itu je kot. Will be going back to the hometowns, rasanya tak dapat update lah myspace ke, facebook ke, blog ke. Will be seeing you guys after Raya. MUAH MUAH! -.- Ok sebenarnya i bosan. Diam je. Hehehe.

Oh yea, tak lupa, i want to wish you guys, Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin. Sorry kalau i ada pernah buat korang sakit hati, terasa hati, apa apa aje la. Halal semua ye? Especially to the loved ones. Have a blast Raya guys!



P/S : I miss you already, sayang. Balik sini cepat sikit okay? Kita tengok movie sampai lebam, jalan jalan, pergi Ipoh. Ceh pergi Ipoh tu tiba tiba. Hihihi :D I love youuuuuu!
P P/S : Nak tau something? I puasa penuh tahun ni. Well sampai hari ni la. Esok tak tau la kalau tiba tiba period kan. Cehh. Oh, i tinggal puasa sehari je, atas sebab sebab tertentu. GILA COOOOOL! :)

Thursday, September 17, 2009

In denial.

Sayang, i harap kita lama kali ni.
Sayang, i harap the third time is the lucky charm. :)
Sayang, i harap you sayang i lebih dari i sayang you.
Sayang, i harap kita takkan jadi macam dulu.
Sayang, i sayang you sangat sangat & i tak nak hilang you lagi.
Sayang, jangan hilangkan kepercayaan i dekat you okay?
Sayang, tolonglah jauhi perempuan perempuan semua tu please?
Sayang, i jealous, jealous sangat sangattttttttt!

I love you.

Wednesday, September 16, 2009

Im sorry, i love you.

Im sorry, sayang!

I love you, sangat sangat okay? :'(



P/S : Happy 18th Birthday to Saw & the twin. :)

Tuesday, September 15, 2009

150909, reconciled. :)

I am going to briefly tell you the events happened on 14th September & midnight 15th Septmber 2009.

Yesterday, around 930pm, we *myself, Nazrin, Arlina, Saufi, Shafiq* had planned to surprise our friend, *Nazrin's boyfriend*, Hazim, memandangkan kitorang tak celebrate birthday dia lagi. His birthday was on the 12th September. Kitorang planned, buat cerita baik punya, luckily tak kantoi ke apa & the plan went smoothly. We did the belated surprise for him at Alamanda, Putrajaya. :) These are some of the pictures.



Around 113opm, me & Nazrin head off to Kota Damansara, Cova Square to be exact to surprise Alie for his 18th birthday. *Arlina had to go back early, Shafiq sent her home. Hazim followed Shafiq to send Saufi & Arlina home* I arrived Cova Square at 1215am kot. After planning & setting things up, with the help of Alie's friends, at 1220am macam tu, tercetuslah perang. :) & these are few of the photos of the surprise for Alie.



& on the 15th September 2009, 1:14:57am, he 'hit the road' by saying :-

A : Hmm,i nk ckp something,tp nnt la, cupcake gmbr hati ni i makan,biar die masuk dlm dlm
S : U nk ckp ape? Ckp la. Oh. Ape mksd u bg dia msk dlm2?
A : Biar die simpan dlm hati i,i just want to say,would you like to be a part o fazlie nordin?

*long pause, tergamam, tergelak, tersenyum, tunjuk kat Nazrin. :')*

S : Im glad u like the cupcakes, the things that i did to u. I dont mind being a part of u if u want to be a part of sofia mohsen too. :)


Im officially yours, i love you. :')

Monday, September 14, 2009

I love you, then now & forever!

*Psst!*

I love you, sayang!

Always have, always will. :')

Sunday, September 13, 2009

KepadaNya - Taufik Batisah & Hady Mirza.

Manusia tak pernah puas.
Manusia tak pernah reti nak bersyukur.
Manusia tak pernah fikir pasal hati & perasaan orang lain.
Manusia memang pentingkan diri.

Jangan deny, semua yang dikatakan dekat atas semua betul. :)



Hmm, lapar lah pulak. Okay lah, bye. Nak pergi buat biskut marie! :D

Saturday, September 12, 2009

Move Along - The All American Rejects.


Happy 18th Birthday, Encik Hazim!

Grow up, ye Ajim? HAHA :) May Allah bless you & study hard for your future, with Nazrin maybe? & please jaga Nazrin elok elok. Dont make her cry, take care of her feelings. Nampak je Bonet tu keras, konon konon perempuan gagah. Sebenarnya hati lembut gak. :p Okay okay, ni macam dah masuk topik Nazrin la pulak. Apa apa pun, enjoy your day! & lets lepak okay nanti? Will call you. Take care Ajim, Sofia rindu lawak bodoh kau. -.-




To other September babies, HAPPY UPCOMING BIRTHDAY!

Alie - 15th, 18 years old
Saw - 16th, 18 years old
Abang - 23rd, 25 years old
Syaza - 27th, 18 years old
Nina - 30th, 26 years old

Friday, September 11, 2009

Love Lockdown - Kanye West.


Dia yang tengah drive tu. :) Tak tak, bukan boyfriend, bukan scandal. Kawan. -____-'



I miss you.
Walaupun kita setiap kali jumpa, setiap kali tu la gaduh, tapi kita gaduh kan tak lama. :)
Cepat lah balik you!
Jom lah pegi tengok movie lagi, jalan jalan teman i cari barang lagi.
Cepat lah, rindu niiiiiiiiiiiiii. :'(


Ok, gedik ah Sofia. Dia pergi baru 6 jam yang lepas. Tak payah lebih lebih sangat. Macam tak biasa berjauhan. Hehehe :) Alamak, you baca mesti you perasan kan? Dah diam je you. I tengah nak rogol laptop you ni. Hihihi. Jangan lupa my RM20 peria kering & casio gold. :D :D

Slow Dancing In A Burning Room - John Mayer.

Hes leaving tomorrow afternoon. :'(
I wont be able to see him for 2 days.
Ill be missing him so much as we are spending everyday together nowadays.
But its okay, hes going to be back on Sunday night or Monday morning & yes ill be picking you up for sure, insyaAllah! :D

*PPPSSSSTTT*

I miss you already now, i love you!
*whisper to your ear. :)*




Okay, i guess i have to go & sleep now. Promised Alie to go to bed at 12.45am tadi. Now its already 1.21am. -________-' Plus, i have class tomorrow at 8.30am. 8.30AM PEOPLEEEEEEEEEEE! :/ Best la you Saw, dah tak payah pergi class. Lets berbukaaaaaaaaa together one day ye?! :)

Thursday, September 10, 2009

Kenangan Terindah - Samsons.

After a while, i telah menangis tadi. Tepat jam 12.00am, 10 September 2009. Mula mula main tepuk tampar dengan Alie, nak merajuk biasa je sebab thats what we do best. Tapi i tiba tiba rasa nak nangis. At first air mata tak keluar, tapi lepas tu, mencurah curah. Alie tak tahu kot i menangis sampai la bila dah dekat dekat nak sampai rumah dia, i rasa la. I pandang tingkap, i nangisssssss je.

Seriously, i am still finding out the main reason why i cried. Nak kata 10th ni ada tarikh special apa ke, tak ada tau. Maybe semua bercampur. About family, perasaan rindu kawan kawan, rindu Saufi, rindu Alie, rindu Azie Iylia Yakult Saiful Nazrin Arlina, rindu Shafiq Hazim semua, rindu family yang dulu, rindu semua benda kot? Ni bukan menangis yang sekejap tau, i started crying bila lepas Mid Valley dekat federal highway, sampai apartment Alie, sampai rumah i lagi i still menangis. Wow kan? :'/

Or maybe ni tanda tanda i nak period? Agak nak dekat dah la, nak sampai seru nak period dah ni kot. Lol. Mood swing, PMS. -______-' Tapi after i cried, i rasa lega sikit. Tapi i am still finding out why i cried. I rindu you & you so much now! I need hugs from both of you. :'(



P/S : My 090909 was awful. Thought of having fun with my best buddy aka my ex. Tapi turned out, i dengan dia dua dua was not in a great mood macam sebelum sebelum ni. But Imagine That was not bad. Go watch it guys. :) oh && if you guys are wondering, nope, me & Alie are not together. Kitorang saja je, lepak together hari hari. :)

Wednesday, September 9, 2009

First Love - Utada Hikaru.

He loves me,

&&& *psst*

I love you too!


:)

&&& *psst lagi*, its 090909!


Nota kaki untuk diri sendiri : Ternyata, first love takkan hilang. & ternyata i tak move on lagi. Maybe hes the one. Maybe, just maybe. :)

Tuesday, September 8, 2009

Just Because - Raygun.


Yes, saya banyak spend time dengan ex kesayangan sekarang. *cough cough* So what? HAHAHA :) Thanks for the days ye Alie? & thanks kerana bersabar teman i tadi cari wedges yang last last tak beli wedges tapi that shoes cantik kan? Elegant bak kata Alie. Hahaha. Walaupun mula mula dia tak suka kasut tu. -.- Yang penting i lagi tinggi dari dia kalau pakai tu. I nak taruk gambar 2 handbags yang i beli & kasut tu, tapi malas pulak nak tangkap gambar. Lol. Sekarang ni tinggal nak cari wedges & purse. Tolong la jumpa wedges cantik, please? -.- Hmm oh yea! Update update, i now dah slow slow lupa pasal dulu dulu. Thanks to Alie, you are the best! I love you. *cough cough lagi* HAHAHA :) *Betul kata orang, time will heals everything. You just have to wait, wait & wait. :)*


P/S : Mari Alie, bersihkan kulit muka kita. Mari sama sama menggunakan eumora! Letssssssss! HAHA :)

Monday, September 7, 2009

Knock You Down - Keri Hilson.

I simpan dalam. I akan simpan dekat dalam selamanya. Selagi blog i di sisi, i akan tetap simpan dalam. Selagi blog i sanggup terima i, i akan terus curhat dekat blog i. Thank you blog, youve been there for me through thick & thin. You never upset me, you never ditch me, you never leave me behind. I love you, blog. More than anything in this world. Please dont ever leave me. I need you, i will be needing you forever. I perlukan you, selagi i hidup & rasa memerlukan, tolong jangan tinggalkan i. You setia mendengar, membaca. You tak pernah penat, kan blog? I love you, again. & i rasa, selagi hayat dikandung badan, i akan sentiasa jadi pak sanggup or in my case, mak sanggup, i akan terus puaskan hati semua orang, simpan dalam, berlakon happy whereas dalam hati, only Allah & me know how much im hurting. Tak apa lah, selagi diorang happy, ill be happy for them. :')

Sunday, September 6, 2009

Hush Hush - Pussycat Dolls.

Apa aku rasa, tiada siapa akan pernah faham.
Kau mahupun mereka.
Apa aku rasa, tiada siapa akan pernah mengerti.
Kau mahupun mereka.
Apa aku rasa, tiada siapa boleh judge.
Kau mahupun mereka.
Apa aku rasa, tiada siapa pernah dapat beri aku jawapan sebetulnya.
Kau mahupun mereka.

Apa aku rasa, aku tak pernah sangka akan menjadi sampai macam ni.
Dulu, hari ni mahupun esok.
Apa aku rasa, aku tak rasa aku akan move on selamanya.
Dulu, hari ni mahupun esok.
Apa aku rasa, tak pernah disangka aku akan diperlakukan begini.
Dulu, hari ni mahupun esok.
Apa aku rasa, susah untuk digambarkan sampai bila bila.
Dulu, hari ni mahupun esok.


Jangan sesekali judge aku, nilai aku, kutuk aku, mengata aku. Kerana sesungguhnya apa yang ditanggung perit, berat. Ni bukan sahaja kerana lelaki bernama S atau A mahupun V, tetapi kerana isu keluarga juga. Kawan kawan, duit, peribadi. Tapi kalau nak dibandingkan dengan orang ramai, mungkin apa yang ditanggung ini tak lah hebat mana. Tapi aku dah tak kuat. Aku perlukan seseorang di sisi. Yang berdaya untuk memberi kata kata semangat, kata kata perangsang.


Aku merindui kau, kawan. Aku sangat merindui kau. Mungkin ianya sangat susah untuk dilupakan. Memori lalu datang menghantui aku setiap detik dan waktu. Kan enak kalau kau hanya sekeping kertas yang diconteng conteng. Aku boleh membuang kau bila bila masa saja, sambil meronyokkan dan mengoyakkan kertas itu setelah itu dicampak ke tong sampah. Tapi malangnya kau bukan itu. Kau adalah sesuatu yang sangat bermakna. Mungkin bagi semua orang, kau hanyalah "another guy in my life". Tetapi bagiku, kau antara perkara yang terbaik pernah terjadi dalam diriku. Kau antara perkara yang tak ingin aku lupakan. Kau bagaikan baju mahal yang telah terbakar di sisi. Sayang nak buang, simpan tiada guna. Itulah kau. Kau akan tetap berada di hatiku, jauh di sudut hatiku. Aku akan tetapi menyayangi kau dan akan terus merindui kau dari jauh, dari dalam. Aku sayang kau, kawan. :'/

Aku merindui memori lama, aku merindui ex boyfriend aku juga. Aku merindui segalanya. Aku rindu Abah aku yang aku sayang sangat. Aku rindu semuaaaaaaaaaaa. Kenapa tiba tiba aku terasa sebak, sedih, dingin, kaku? Aku perlukan waktu tidur yang normal. Jadi, aku rasa aku harus tidur. Selamat malam/pagi wahai duniaku.

P S I Love You - All American Rejects.

Things / People i miss most list :-

2008.
Alie.
YC clan, our batch especially.
SMK USJ 13, batch 0408.
TKC.
SKSS 1, batch 9803.
Nazrin, Arlina.
The old family.
Grandma, Mok.
Saufi, PG, Shafiq, Hazim.
Uswah, Sya, kita rindu korang tiba tiba!
Saw & Farid, HAHA.
Early - mid 2009.
DMC1F, hmm rindu jugak la.
My old self. :)

Will be updated again kalau ada rasa yang tertinggal. Hmm :)

Saturday, September 5, 2009

Sebelum Cahaya - Letto.



When i feel lonely, i look at the picture above or any other sunset pictures. Ill feel like my problems, burdens have been taken off for a while from my shoulders, my head. I feel like going to the beach now, main pasir, main air, main kejar kejar. How great. :') Or maybe to Genting, naik roller coaster, space shot semua tu.

I want to feel the happiness again. I want to erase all those stupid memories. I dont want to remember any of it anymore. I suddenly feel like pressing the rewind button, so that itll bring me back to the good old times in school. Eventhough i hate school so bad, i think school times was the greatest memories of my life. :') Tiba tiba i terbayang, macam mana lah life classmates i semua, rindunya. & tiba tiba i terasa, tak ke best kalau i ni lelaki? Senang je hidup. Ada rokok, hidup jalan. :) No no, im not saying that i smoke la. -.- Erm, what more? OH, i cant wait for the september punya intake masuk. Cuci mata la, apa lagi. Lol. Sekarang paling baik dengan Saw & Farid kalau dekat SEGI. :) Selain Uswah of course. Hahaha :)

Oh, sebenarnya i dont have any idea right now. Im posting this entry because i want to keep my head off from thinking about him, from missing him. Alaa, tak pe la. Redha je la, i memang tak move on. Dah la tu, i think i should go to bed right now. Esok kena bangun pagi, off to Nilai Square cari baju raya. YAYYYYYYYYY, raya is coming soon. :) Tak sabarrrrrrrrr!


P/S : Welcome Saw, to my blog. HAHAHA :) Weh, you dont forget us okay. Mentang mentang dah keluar Segi, kena ajak lepak jugak tau. :p

Friday, September 4, 2009

Mama Do - Pixie Lott.

I actually realized that ive been missing you too much. Thought that ive totally moved on tapi sebenarnya tidak. When i hold your hands, i feel safe. When i hug you, i feel loved. But i know this happened because it has been too long, kan? :) You said it yourself, youve missed me. & yes, i admit that i miss you too. Its been great. I mean, after so long, we can actually hang out like we used to. Thanks for always being there & sebenar benarnya lah kan, youre the only one whom i can depend on, whom totally understand me inside & out.

............

It has been 41 days. Now, can you just let me throw you far far away, please? Why do i have to think about you every second? Why do everything has to remind me of you? Why is it so hard? Im sure you had fun at Jakarta right? & im sure theres no ole ole for me nor for the others. Korang semua, the clan of ours yang YC tu, memang cakap je nak lebih, konon promise itu promise ini. Tapi satu apa pun tak menjadi. Kan? :) You still owe me macam macam. & please, dont ask me to define macam macam because it is MACAM MACAM. I can assure you that. Tapi apa apa la, i tahu i kena buat bodoh je. I just have to forget all that. I akan lupakan semua itu tapi jangan harap i akan maafkan you. Hehe :)

Wednesday, September 2, 2009

Fuck It - Eamon.


Destinations : Damansara - Jalan Klang Lama - Keramat - Setiawangsa - Damansara - Putrajaya - Damansara - Jalan Klang Lama

1st September 2009.

I had fun guys, lets do it more often. HAHA :)

Tuesday, September 1, 2009

Ular Berbisa - Hello.

Pada suatu malam, telefon berdering. *Lagu Friday Im In Love berkumandang*

Abang Kedah,
Me.


*Perbualan di awal awal dipotong atas sebab malas nak ingat & type*

A : You dah lain lah. You macam dah malas nak laya
n i. Kita on the phone sekarang pun dah sekejap sekejap. You pun dah tak risau langsung pasal i.
S :
Mana ada lah. I biasa je. Maybe you tak pernah tahu this side of me kot. *insert muka bosan & malas nak layan*
A : You cakap you takkan berubah? You cakap you biasa tapi i rasa you la
in. I tahu. Hmm.
S : Mana adaaaa. I okay je lah.

*Perbualan akhir akhir juga dipotong atas sebab malas nak type & tak penting*


Pada malam yang sama, message tone berbunyi. *Nudge MSN jadi message tone*

Alie, Me.

*Perbincangan di awal awal juga dipotong kerana tak penting, tak masuk topik*

A : You dah gila berlagak now.

S : Mana ada.

A : Ye la, i tau kita dah takde apa apa tapi at least i kawan you. Jangan layan i macam i hina sangat.
S : Sumpah tak. I sekarang ni macam dah lain je kot.
*insert blur face*


*Perbualan di akhir akhir juga dipotong kerana terlalu sensitif*


Motif cerita di atas
- I dengan lelaki sekarang dah lain. Mungkin dah tawar ha
ti dengan semua lelaki? Mungkin dah rasa lelaki semua mati lagi bagus? Dengan ayah sendiri pun dah lain. See, my point? Dengan ayah sendiri tu. Mungkin betul, i dah malas dengan lelaki. I dah terlampau sakit. Sorang je i nak & i know you know who. Hmm. Move on la Sopiah!

Btw, Abang Kedah freaked me out. He has turned out to be one psycho crazy boy. Malas nak cerita dekat sini but i hope you dah tak kacau i. & please jangan takutkan i. MOVE ON LAH WEY, TERIMA HAKIKAT BOLEH? Hmm. Sebab you, sekarang Alie konon konon boyfriend i pulak dah. HAHAHAHA T_T
........


Oh forgot to story. -.- Hari tu, hari Sabtu i lepak dengan Nazrin. & Ajim & Saufi too. Lama tak jumpa Ajim. Saufi pun. :| & seperti biasa, dari dulu sampai sekarang tak pernah berubah. We girls had to wait for the boys. LAMA TU, KALAU 10 MINIT TAK KISAH. Haih, tak berubah la korang ni. Kitorang lepak DK. :') Tapi malangnya tak masuk DK itself, sebab terlampau packed & malas. Next time kita bercinta okay DK? :) Oh & after couple of weeks tak jumpa Arlina, i got the chance to be with her for few days. Nazrin tu jangan cakap la, selalu je berjumpa. Kitorang kan couple. :') OK TIBA TIBA. So here i serve you some of the pictures of us. Rindu lah, zaman dulu dulu.



Nota untuk diri sendiri : Im such a good actress. Yay for me. Depan depan bukan main tak layan lagi. Belakang, rindu gila babi sampai dalam kereta boleh cengkerik dengan bestfriend sendiri. :/