Saturday, September 26, 2009

Familia.

I nak curhat, pasal Abah i. Tapi i tak nak sebab i tak nak aibkan ayah sendiri. Tapi i tak suka perangai dia sekarang, asyik buat perangai je. Hmm. I want my family to be like how other's are. I envy those people who have family yang sangat loving, caring, sporting, cool, etc. Korang tak tau kan family i macam mana? Korang mesti rasa hidup i ni penuh dengan kegembiraan, kesenangan. Tak jugak la. Tapi at least, i thank God for giving me a family. At least i still have my mom & dad. I have my beautiful sisters that i know will always going to be there always. & im thankful because Allah tak amik lagi nyawa my one & only grandparent yang still hidup, Mok. I love you guys, xoxo.

No comments:

Post a Comment