Tuesday, September 8, 2009

Just Because - Raygun.


Yes, saya banyak spend time dengan ex kesayangan sekarang. *cough cough* So what? HAHAHA :) Thanks for the days ye Alie? & thanks kerana bersabar teman i tadi cari wedges yang last last tak beli wedges tapi that shoes cantik kan? Elegant bak kata Alie. Hahaha. Walaupun mula mula dia tak suka kasut tu. -.- Yang penting i lagi tinggi dari dia kalau pakai tu. I nak taruk gambar 2 handbags yang i beli & kasut tu, tapi malas pulak nak tangkap gambar. Lol. Sekarang ni tinggal nak cari wedges & purse. Tolong la jumpa wedges cantik, please? -.- Hmm oh yea! Update update, i now dah slow slow lupa pasal dulu dulu. Thanks to Alie, you are the best! I love you. *cough cough lagi* HAHAHA :) *Betul kata orang, time will heals everything. You just have to wait, wait & wait. :)*


P/S : Mari Alie, bersihkan kulit muka kita. Mari sama sama menggunakan eumora! Letssssssss! HAHA :)

2 comments: