Thursday, September 10, 2009

Kenangan Terindah - Samsons.

After a while, i telah menangis tadi. Tepat jam 12.00am, 10 September 2009. Mula mula main tepuk tampar dengan Alie, nak merajuk biasa je sebab thats what we do best. Tapi i tiba tiba rasa nak nangis. At first air mata tak keluar, tapi lepas tu, mencurah curah. Alie tak tahu kot i menangis sampai la bila dah dekat dekat nak sampai rumah dia, i rasa la. I pandang tingkap, i nangisssssss je.

Seriously, i am still finding out the main reason why i cried. Nak kata 10th ni ada tarikh special apa ke, tak ada tau. Maybe semua bercampur. About family, perasaan rindu kawan kawan, rindu Saufi, rindu Alie, rindu Azie Iylia Yakult Saiful Nazrin Arlina, rindu Shafiq Hazim semua, rindu family yang dulu, rindu semua benda kot? Ni bukan menangis yang sekejap tau, i started crying bila lepas Mid Valley dekat federal highway, sampai apartment Alie, sampai rumah i lagi i still menangis. Wow kan? :'/

Or maybe ni tanda tanda i nak period? Agak nak dekat dah la, nak sampai seru nak period dah ni kot. Lol. Mood swing, PMS. -______-' Tapi after i cried, i rasa lega sikit. Tapi i am still finding out why i cried. I rindu you & you so much now! I need hugs from both of you. :'(



P/S : My 090909 was awful. Thought of having fun with my best buddy aka my ex. Tapi turned out, i dengan dia dua dua was not in a great mood macam sebelum sebelum ni. But Imagine That was not bad. Go watch it guys. :) oh && if you guys are wondering, nope, me & Alie are not together. Kitorang saja je, lepak together hari hari. :)

No comments:

Post a Comment