Friday, September 11, 2009

Love Lockdown - Kanye West.


Dia yang tengah drive tu. :) Tak tak, bukan boyfriend, bukan scandal. Kawan. -____-'



I miss you.
Walaupun kita setiap kali jumpa, setiap kali tu la gaduh, tapi kita gaduh kan tak lama. :)
Cepat lah balik you!
Jom lah pegi tengok movie lagi, jalan jalan teman i cari barang lagi.
Cepat lah, rindu niiiiiiiiiiiiii. :'(


Ok, gedik ah Sofia. Dia pergi baru 6 jam yang lepas. Tak payah lebih lebih sangat. Macam tak biasa berjauhan. Hehehe :) Alamak, you baca mesti you perasan kan? Dah diam je you. I tengah nak rogol laptop you ni. Hihihi. Jangan lupa my RM20 peria kering & casio gold. :D :D

No comments:

Post a Comment