Friday, September 25, 2009

Phew, at last im home!

Im back! Im at home now, Putra Heights kesayangan. :) Ill be picking up the boyfriend tomorrow afternoon at Pudu and will straight away go to open houses & dating lah, apa lagi lepas tu. Cehh. Im dying to meet my friends, rinduuuuuu gila babi. OH & Raya was just okay. Very tiring & tidur memang best. Tapi Terengganu panas sangat, why aa? Ceh diri sendiri banyak dosa sebenarnya. HAHAHA :D Duit raya? Was great. Tak melepasi target tapi still around that figures. Hmm, what else? Tidur memang tak pernah cukup. & tak visit semua saudara mara pun, dont have that much time. I guess, this is it, for now. Raya pictures? Tunggu lah, malas nak upload. Hehehehe. Happy holidays everybody! *dah nak habis cuti baru nak wish. -.-* Have a great weekend. XOXO.

No comments:

Post a Comment