Tuesday, September 1, 2009

Ular Berbisa - Hello.

Pada suatu malam, telefon berdering. *Lagu Friday Im In Love berkumandang*

Abang Kedah,
Me.


*Perbualan di awal awal dipotong atas sebab malas nak ingat & type*

A : You dah lain lah. You macam dah malas nak laya
n i. Kita on the phone sekarang pun dah sekejap sekejap. You pun dah tak risau langsung pasal i.
S :
Mana ada lah. I biasa je. Maybe you tak pernah tahu this side of me kot. *insert muka bosan & malas nak layan*
A : You cakap you takkan berubah? You cakap you biasa tapi i rasa you la
in. I tahu. Hmm.
S : Mana adaaaa. I okay je lah.

*Perbualan akhir akhir juga dipotong atas sebab malas nak type & tak penting*


Pada malam yang sama, message tone berbunyi. *Nudge MSN jadi message tone*

Alie, Me.

*Perbincangan di awal awal juga dipotong kerana tak penting, tak masuk topik*

A : You dah gila berlagak now.

S : Mana ada.

A : Ye la, i tau kita dah takde apa apa tapi at least i kawan you. Jangan layan i macam i hina sangat.
S : Sumpah tak. I sekarang ni macam dah lain je kot.
*insert blur face*


*Perbualan di akhir akhir juga dipotong kerana terlalu sensitif*


Motif cerita di atas
- I dengan lelaki sekarang dah lain. Mungkin dah tawar ha
ti dengan semua lelaki? Mungkin dah rasa lelaki semua mati lagi bagus? Dengan ayah sendiri pun dah lain. See, my point? Dengan ayah sendiri tu. Mungkin betul, i dah malas dengan lelaki. I dah terlampau sakit. Sorang je i nak & i know you know who. Hmm. Move on la Sopiah!

Btw, Abang Kedah freaked me out. He has turned out to be one psycho crazy boy. Malas nak cerita dekat sini but i hope you dah tak kacau i. & please jangan takutkan i. MOVE ON LAH WEY, TERIMA HAKIKAT BOLEH? Hmm. Sebab you, sekarang Alie konon konon boyfriend i pulak dah. HAHAHAHA T_T
........


Oh forgot to story. -.- Hari tu, hari Sabtu i lepak dengan Nazrin. & Ajim & Saufi too. Lama tak jumpa Ajim. Saufi pun. :| & seperti biasa, dari dulu sampai sekarang tak pernah berubah. We girls had to wait for the boys. LAMA TU, KALAU 10 MINIT TAK KISAH. Haih, tak berubah la korang ni. Kitorang lepak DK. :') Tapi malangnya tak masuk DK itself, sebab terlampau packed & malas. Next time kita bercinta okay DK? :) Oh & after couple of weeks tak jumpa Arlina, i got the chance to be with her for few days. Nazrin tu jangan cakap la, selalu je berjumpa. Kitorang kan couple. :') OK TIBA TIBA. So here i serve you some of the pictures of us. Rindu lah, zaman dulu dulu.



Nota untuk diri sendiri : Im such a good actress. Yay for me. Depan depan bukan main tak layan lagi. Belakang, rindu gila babi sampai dalam kereta boleh cengkerik dengan bestfriend sendiri. :/

No comments:

Post a Comment