Monday, October 5, 2009

Alieeeeeeeeeeeee.

Im such a great girlfriend & my boyfriend agrees too. Bukan nak bangga diri, but like he said "I know you better than yourself". So, bila dia agrees, that means, i really am a great girlfriend. Ceh padahal cakap baik, jangan great sangat la. Hehehe. Tapi betul la, i memang girlfriend yang sangat baik & penyayang. Kalau boyfriend cari lain gak, tak tahu nak cakap apa la. & b, dont play play okay! Kawan perempuan you tu ramai, kawan kawan gak, limit jaga okay? I girlfriend you, bukan kawan perempuan. Ingat apa dekat facebook tu, "Loyal but not always honest" eh b. Apa apa pun, i love you baby! I redha, i tidak diperlakukan macam girlfriend orang lain. I redha, i tak dapat apa yang i nak. Tapi i tetap akan percaya, anyhow, you will come back to me again if apa apa jadi pun. SAYANG AWAK, ALIE! :)


P/S : Tak ada motif pun entry ni, diam je. :)

No comments:

Post a Comment