Monday, January 18, 2010

Rebellious.

Budak budak sekarang dah maju. Bukan macam budak budak zaman dulu. Diorang sekarang suka memberontak, suka stand up for themselves. Mulut semua mulut puaka. HAHA. Bukan lah salah parents, tapi kadang kadang, budak budak tu kena jugak pandai pilih kawan. & tolong jangan batak sangat. & jangan cultural shock. Tapi tak semestinya budak KL tak cultural shock. Korang salah. Semua pun gila sekarang ni. Apa nak jadi dengan dunia ni? Haih. Dah la, penat. Sakit otak belajar accounts. Nak tidur. Bye!


P/S : Jangan terasa eh. Sebab sumpah post ni tak ditujukan to whoever la. Ni macam tiba tiba terlintas dekat kepala. :)

2 comments:

  1. Setuju dengan kenyataan anda. Budak KL pun ramai je yang culture-shock. Hahahaha. What a life! Kata orang lebih, sebenarnya diri sendiri pun sama je.

    ReplyDelete